Operativ verksamhet, Region väst

Vi söker boendeansvarig till mottagningsenheten i Halmstad som är lokaliserad till Spenshult utanför Oskarström. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av dagliga möten med människor från olika delar av världen och ett lösningsorienterat arbetssätt

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som boendeansvarig tar du hand om och besiktigar Migrationsverkets asylboenden. Du utrustar rum och lägenheter så att de håller rätt standard. I arbetet ingår att sköta service och logistik kring boendet samt planera så att boendeplatserna används effektivt och ändamålsenligt. Du tar hand om dokumentation och administrationen kring boendet men även avseende andra arbetsuppgifter på enheten. Du utför transporter mellan våra lägenhetsboenden och kontorslokaler. Du tar emot och åtgärdar felanmälningar i våra boenden. Du tjänstgör även i enhetens reception. Du introducerar personer till boendet och till närsamhället. Du ger stöd, service och information till personer i boendet och externa intressenter. Som boendeansvarig hanterar du situationer som uppstår i boendet och identifierar och hanterar särskilda behov som personer kan ha.

Ett av Mottagningsenheten i Halmstads ansvarsområden är att ha hand om driften av asylboendet Spenshult med plats för upp till 600 asylsökande. Enhetens kontor är även det placerat på Spenshult. Då Migrationsverket ansvarar för driften av boendet så ser vi gärna sökanden med erfarenhet av, och utbildning inom, fastighetsskötsel

Personliga kompetenser
Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

 

Krav
•Gymnasieutbildning eller annan utbildning i kombination med för rollen relevant erfarenhet
•Några års arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för rollen (specificera detta i annonsen)
•God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
•God förmåga att kommunicera på engelska
•Goda kunskaper i Officepaketet
•B-körkort


Meriter
•Erfarenhet av fastighetsskötsel Utbildning inom fastighetsskötsel
•Utbildning inom fastighetsskötsel

Upplysningar
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstider: Kontorsarbetstider
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Placering: Halmstad (Spenshult)
Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse

Vill du veta mer
Kontakta teamledare Azad Jonczyk på 010-485 51 60

Ansökan
Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 18 augusti 2019. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 3.3.1-2019-26049
Kontakt
  • Carl Hedberg, 010 4852847
Publicerat 2019-07-30
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Inapoi la locuri de munca vacante