Spontanansökan för IT-jobb på Migrationsverket

Vill du jobba i ett team som arbetar tätt tillsammans med andra utvecklingsteam, med moderna tekniker och arbetssätt? Vill du vara med och leverera värde till våra användare med hög grad av självbestämmande? Hos oss får du vara med och skapa samhällsnytta i ett jobb som är viktigt på riktigt.


Vi söker nya medarbetare som vill vara med och utveckla och utvecklas i en roll inom IT
med placering i bl. a Norrköping, Stockholm, Malmö eller Göteborg. Givetvis finns goda möjligheter att arbeta på distans och vi har flexibla kontorsarbetstider.

Drivs du av utmaningar och värdesätter ett tillåtande och inkluderande arbetsklimat tror vi att du kommer att trivas hos oss. Skicka in din intresseanmälan redan idag om du är nyfiken på ett meningsfullt jobb i en lärande miljö!


Som medarbetare på Digitaliserings- och utvecklingsavdelningen på Migrationsverket
välkomnas du av en arbetsplats med fin gemenskap och ett tillitsbaserat ledarskap. Arbetet hos oss präglas av kreativitet och agila metoder. I våra team arbetar vi i nära samarbete med andra team för att planera, utveckla och leverera bra lösningar för våra målgrupper. Vi jobbar med allt ifrån arkitektur, användbarhet, systemutveckling av frontend, backend och plattformar till drift av egna datacenter, utveckling av infrastruktur och support. De verktyg vi jobbar med är bl. a Kubernetes och Docker. Utveckling sker i bl. a HTML5, CSS3, JavaScript m fl.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba med IT på Migrationsverket. 


För att kvalificera dig till en tjänst inom IT
behöver du ha:

  • akademisk utbildning och/eller relevant erfarenhet av IT-området samt
  • svenskt medborgarskap.


Du är ansvarstagande och flexibel och har en god problemlösande förmåga. Andra viktiga egenskaper är att du är nyfiken och samarbetsorienterad samt att du motiveras av att bidra till samhällsnyttan. Eftersom du behöver ta del av komplex information på både svenska och engelska behöver du ha god kommunikativ förmåga och förståelse i dessa språk. 

Vår spontanansökan för IT-jobb är öppen tillsvidare vi går löpande igenom ansökningar som inkommer. Vi kontaktar dig om du har en profil som matchar våra behov och grundläggande krav. Alla lediga anställningar på myndigheten måste utannonseras varför du därefter måste söka jobbet när det annonseras. Din spontanansökan är således en intresseanmälan i första stadiet. 


Missa inte att du kan prenumerera på Lediga jobb - vi har alltid behov av IT-kompetens! 


Varmt välkommen med din spontanansökan!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

På Migrationsverket är vi cirka 5 800 personer som arbetar med en av vår tids stora samhällsfrågor, och med uppgif­ter som rör människors liv och framtid. Varje dag söker sig människor till Sverige för att arbeta, studera, bo eller söka skydd här. Migrationsverkets uppdrag är att pröva ansök­ningar för dem som vill stanna i Sverige. I det större perspektivet bidrar vi till att migrationen till vårt land funge­rar och ett konkurrenskraftigt Sverige. Vi fyller en viktig roll i samhället - vårt jobb är viktigt på riktigt.

 

 

Del lenker


Logg inn og send melding om interesse

Tilbake til ledige stillinger