Huvudkontor, Avdelningen för verksamhetsstöd

Vi söker 1 servicemedarbetare med inriktning vaktmästeri till Serviceenhet Syd med placering i Malmö. Vi erbjuder en miljö som präglas av mötet med människor och varierande arbetsuppgifter. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Serviceenheten är en enhet där förmågan till ”snabba puckar” oftast ställs på sin spets och proaktivt arbete är viktigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare arbetar du med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering, lokalanpassning, flytt av möbler, driftsättning/installationer av ny it utrustning, översyn och åtgärder av teknisk utrusning. Du har kontakt med externa leverantörer av varor och tjänster samt interna kontakter med enheternas beställare. Du utför förbättringar av rutiner för tillsyn, kontroll och hantering av våra lokaler och teknik. Vidare ger du praktisk service och utför underhåll i Migrationsverkets administrativa lokaler samt i viss utsträckning även i lokaler kopplat till boenden. Du ansvarar också för egen ärendehantering i vårt ärendehanteringssystem. Resor utanför stationeringsorten kan förekomma.

Personliga kompetenser

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver saker vidare. Du är serviceinriktad och värdesätter att lösa problem tillsammans med dina kollegor. Vidare är du flexibel och anpassar dig till rådande omständigheter samt ser möjligheter i förändringar. Du har ett proaktivt arbetssätt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen och handlar i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

Krav

 • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning som bedöms vara lämplig för rollen
 • Goda generella IT-kunskaper
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Erfarenhet av arbete med krav på god service
 • God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
 • B-körkort

Meriter

 • Praktisk erfarenhet av vaktmästeri med kundkontakter
 • Erfarenhet av arbete med fastighetsrelaterade frågor
 • God teknisk kunskap
 • Övriga språkkunskaper

Upplysningar

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstider: kontorsarbetstid, visst arbete utanför kontorsarbetstid kan förekomma i samband med resor till andra orter

Vi tillämpar individuell lönesättning

Placering: Malmö med region syd som arbetsplats

Tillträde: snarast efter överenskommelse. Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.

Ansökan

Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 22 augusti 2019. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta rekryteraringsansvarig Katarina Lindkvist på 070 335 73 95 eller per mail katarina.lindkvist@studentconsulting.com alternativt kontakta Regional Servicechef Christine Hansson på christine.hansson@migrationsverket.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 3.3.1-2019-28686
Kontakt
 • Katarina Lindkvist, 070-3357395
Publicerat 2019-08-08
Sista ansökningsdag 2019-08-22

Tilbake til ledige stillinger