Hur anmäler jag mig?
Genom att klicka på "skicka intresseanmälan" kommer du till ett formulär där du får fylla i ett antal frågor om ex kontaktuppgifter, placeringsort, kompetens osv. Tänk på att fylla i frågorna så utförligt som möjligt för att din kompetens ska kunna matchas på bästa sätt. Du behöver inte bifoga CV eller personligt brev, du fyller i relevanta tidigare erfarenheter och utbildningar direkt i systemet.

Kom ihåg att i första hand registrera din anmälan med tjänstemail/telefon.
Om du föräldraledig/tjänstledig eller inte har tjänstetelefon, ange dina privata kontaktuppgifter.

Vem kan anmäla sig till KIR?
Alla medarbetare som talat med sin chef om detta, kan anmäla sig till KIR. Observera dock att förflyttning genom KIR inte kan ändra din grundbefattning eller lön. Din anställningsform kan inte heller ändras via KIR. Om du är intresserad av en annan befattning eller anställningsform hänvisar vi dig istället till "Lediga jobb" där utlysta tjänster och vakanser finns.

Observera att din anmälan raderas efter 6 månader om du inte aktivt går in och uppdaterar den. Du kommer att få en påminnelse om detta till din mail 2 veckor innan anmälan löper ut. Glöm inte att tala med din chef om du väljer att uppdatera din anmälan.


Log på og send uopfordret ansøgning

Tilbage til Ledige stillinger